banner top2

Новини

Покана за участие в конференция за подпомагане прехода и адаптиране на младите хора към променящата се реалност

Покана за участие в конференция за подпомагане прехода и адаптиране на младите хора към променящата се реалност

Младежкото партньорство между ЕС и Съвета на Европа отправя покана за участие в Конференция „Управление на прехода: Политики за адаптиране на младите хора към променящата се реалност“ на 21-23 юни 2022 г. Симпозиумът ще се проведе присъствено като се разглежда възможността да бъде организиран в Тирана (Албания), която е тазгодишната младежка столица.

На конференцията се очаква да присъстват между 100 и 120 участници, които да разсъждават относно необходимостта от промяна в парадигмата на младежките изследвания, политиката за младежта и младежката работа, за да се подкрепят и насърчат младите хора и техните амбиции в променената от Covid-19 реалност.

Работният език ще бъде английски, като е важно да се владее свободно, за да можете да се включите пълноценно и да допринесете с участието си.

Срокът за кандидатстване е 3-ти април 2022 г. на следната връзка: https://pjp-eu.coe.int/en/web/youth-partnership/application-form

За повече информация: https://pjp-eu.coe.int/en/web/youth-partnership/symposium-2022

За въпроси и запитвания пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни