banner top2

Събития

Покана - Време е да доразвием Вашите знания и умения!

Покана  - Време е да доразвием Вашите знания и умения!

 Министерството на младежта спорта има удоволствието да Ви покани да вземете участие в публичен дебат на тема „Европейска младежка политика – Стратегията на Европейския съюз за младежта 2019 - 2027 г.“.

Двудневният дебат се организира в рамките на проект „ВИРАГО – Младежки дневен ред 2027 – овластяване на  младите жени в дух на активно гражданство и европейски ценности“, финансиран по Програма „Еразъм + – Европейската младеж заедно“ и ще се проведе на 28 и 29 април 2022 г. в гр. София.

Целта на двудневния диалог е да повиши информираността и да провокира дискусията относно мерките за насърчаване участието в обществения живот сред младите хора, и особено сред младите жени, и за създаване на връзка между младежта и ЕС, неговите ценности и демократични принципи.

За да потвърдите Вашето желание за участие, попълнете приложения формуляр и го изпратете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..  

С нетърпение очакваме предстоящия дебат и се надяваме да Ви видим там!

В случай че имате допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 02/ 93 00 678).

ПРОГРАМА на събитието

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни