banner top2

Новини

Не пропускай възможността да участваш в Академията за млади лидери

 гр. Кърджали

2022 година е обявена от Европейската комисия за Европейска година на младежта. По този повод Министерство на младежта и спорта, като координатор на инициативата за България, ще организира много и различни събития за млади хора. Едно от тях е „Академия за млади лидери“.

vutreeereer2.png

Предстои провеждане на втората от шестте издания на „Академиите“, която ще бъде на 28-30 октомври в град Кърджали. Ако искаш да научаваш нови и полезни за теб самия неща, да си част от събитията в рамките на Европейска година на младежта – 2022 и да се забавляваш заедно с младежи от цялата страна, то се включи (напълно безплатно) като попълниш формуляра за участие от следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe61ry8pTAASOGkf-uOdTMadawhmcekfXRueRrrjg5_o6ooZQ/viewform?usp=sharing

Материалите, настаняването и изхранването за всички участници са осигурени на проект „Европейска година на младежта, Национални координатори – България“, финансиран от Европейската комисия по Договор за безвъзмездна финансова помощ № EAC-2022-0233 и със средства в рамките на бюджета на Министерството на младежта и спорта. Възстановяват се и транспортни разходи за междуградски обществен транспорт.

Академията ще се проведе в 6 различни града в България – Сандански, Ямбол, Вършец, Търговище, Габрово и Кърджали. Всяка една е насочена към 30 млади участници на възраст 15-29 години. Те ще бъдат водени от опитен екип от обучители, като програмата е съставена от модули на следните теми: „Управление и трансформация на конфликти“, „Асертивно поведение, умения за водене на преговори и ненасилствена комуникация“, „Стереотипи, предразсъдъци, дискриминация. Умения за справяне с насилие, основано на различията.“, „Младежко лидерство. Видове лидерство – нагласи, умения, участие“. Работата с младежите ще се осъществява, чрез ползване на методи на неформалното образование и интерактивни модели на работа.

При нужда от допълнителни уточнения и въпроси всеки може те да ни пишете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 02/93-00-678 или 02/93-00-579.

ВАЖНО: В момента се кандидатства за участие в Академията за млади лидери в град Кърджали. Крайният срок за кандидатстване е 24.10.2022 г.

Избраните участници ще получат програма и допълнителна информация на посочените от тях мейли.

Линк към формуляра можете да намерите и тук.

 

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни