banner top2

Новини

Младежки форум "Дерзай смело"

derzaj-smelo.png

На 11 декември 2022 г. (неделя), от 9:30 ч. до 17:30 ч., в "Аула А3" в Ректората на Националната спортна академия "Васил Левски" Българският младежки Червен кръст - София организира Младежки форум “Дерзай смело” по повод Международния ден на доброволеца и Европейската година на младежта.

Събитието предвижда провеждане на три панелни дискусии и два семинара на актуални и интересни теми за младите хора. Форума е  насочен към възрастова група 15 – 29 години, но е отворен за посещение от всички заинтересовани лица, с направена регистрация на:https://forms.gle/A2uvGAffyQhWctV96.

Във всеки от модулите ще се включат представители на различни утвърдени организации от неправителствения сектор и институции, сред които и експерти от ММС и Столична община, НПСС, Национален младежки форум, JA Bulgaria, TimeHeroes и други.

Основен фокус ще са темите за доброволчеството, младежката активност, екологията, здравословния начин на живот, психичното здраве и личностните умения. Пред младите хора ще се представят  и дейности на младежки организации, в които те могат  да се включат и/или да станат доброволци.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО

Повече информация за събитието можете да намерите на: www.derzay.org


 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни