banner top2

Събития

Младежко биенале на изкуствата в гр. Пловдив

Младежко биенале на изкуствата в гр. Пловдив

Ела на най-младежкото културно събитие тази есен в Пловдив

 

A_Az_z_AIEEE-mitchell.jpg

В края на 2021 г. Европейският парламент одобри 2022 г. да бъде определена за Европейска година на младежта. По този повод Министерство на младежта и спорта в партньорство с община Пловдив организират събитие за млади хора посветено на театралните изкуства – спектакъл, театър и литературни произведения.

Събитието, представящо творческите идеи на младите творци във вид на театрални постановки, спектакли, литературни творби и илюзионни изкуства ще се проведе в пространствата на Градската градина тази събота (08.10.2022 г.)

Входът до събитието и отделните панели е абсолютно свободен за участие от млади хора на възраст между 15-29 години. 

Министерство на младежта и спорта, като национален координатор за Европейска година за младежта – 2022, планира провеждане на многообразни инициативи за отбелязване на тази година, насочвайки вниманието към най-младите членове на нашата европейска общност, за да се чуе техният глас и да се насърчи тяхното активно участие в гражданските процеси.

Информация за всички събития през година можете да намерите на страницата на Национална информационна система за младежта – www.nism.bg

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни