banner top2

Новини

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „ПОСЛЕДВАЙ ДОБРОТО!“ НА СНЦ „КОГНИЦИЯ“

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „ПОСЛЕДВАЙ ДОБРОТО!“ НА СНЦ „КОГНИЦИЯ“

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „ПОСЛЕДВАЙ ДОБРОТО!“ НА СНЦ „КОГНИЦИЯ“

На 11.08.2022 г. от 11:00 часа в сградата на Висше Училище по мениджмънт /ВУМ/ гр.Варна на ул. “Оборище“ №13А - конферентна зала ет. 4, сдружение с нестопанска цел „Когниция“ ще даде пресконференция по повод стартирането на проект №НПИМД-ТО5-М-049/2022 „Последвай доброто!“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2022 г., Министерство на младежта и спорта, договор № 25-00-35/21.07.2022 г.

Поставената цел в “ПОСЛЕДВАЙ ДОБРОТО!” е насърчаване на доброволчеството, включително и в ситуация на възникнали кризи сред поне 30 младежи на възраст от 15 до 29 години в регион Варна чрез реализиране на подходящ комплекс от публични събития, форми на практически дискусии и събеседвания, обучителна и координационна подкрепа в намирането на собствени каузи, както и възприемане на поведение, насочено към повишена степен на солидарност и съпричастност в обществения живот.

Ще се даде и официален старт на набирането на желаещи за участие в последователни активности по въвеждащо обучение за справяне с бедствия и аварии, кое е важно за да бъдеш доброволец, къде се крие личната кауза за по-добър живот и как да се разработи и организира една доброволческа кампания.

Заповядайте, за да научите повече! Очакваме Ви!

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни