banner top2

Новини

Покана за кандидатстване за инициативата „Подмладяване на политиката“ на Конгреса през 2024 г.

Покана за кандидатстване за инициативата „Подмладяване на политиката“ на Конгреса през 2024 г.

Информираме Ви за покана, свързана с участието на млади хора в инициативата „Подмладяване на политиката“ на Конгреса на местните и регионални власти на Съвета на Европа през 2024 г.

Тази изключително успешна инициатива, която ще отпразнува своята 10-та годишнина през 2024 г., включва участие в двете сесии на Конгреса през 2024 г. и създаване и изпълнение на проект у дома. Целта е установяване на диалог между младежки делегати и представители на местните и регионални власти.

Крайният срок за кандидатстване е 7 януари 2024 г., като кандидатури ще се приемат само чрез официалния онлайн формуляр - тук. Като част от процеса на онлайн кандидатстване, на участниците се задават поредица от въпроси, които изискват от тях да изразят мнението си относно участието на младите хора в обществения живот. Желаещите трябва също така да изпратят кратко видео от не повече от 30 секунди, за да подкрепят кандидатурата си.

Call_Youth_2024.jpg

 

Повече информация:

Call_for_applications_-_2024_edition_of_the_Congress_Rejuvenating_politics_initiative.pdf

Линк: https://www.coe.int/en/web/youth/-/call-for-applications-for-young-people-rejuvenating-politics-initiative

Линк: https://www.coe.int/en/web/congress/-/call-for-applications-for-young-people-to-take-part-in-the-2024-edition-of-the-congress-rejuvenating-politics-initiative

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни