banner top2

Новини

Международна студентска седмица в Белград

Темата на ISWiB 2023 е "Бъдещето на комуникацията", а фестивалът ще се проведе под мотото #ConnectionInEveryDirection от 16 до 24 юли.

 

kvatratni-oblik-krilatice-01-768x768.jpg

Бъдещето на комуникациите обещава да бъде вълнуващо и трансформиращо, с акцент върху създаването на по-значими връзки между хората, както и върху подобряването на ефективността и производителността. Желаната цел е комуникацията да стане по-интерактивна, интуитивна и интегрирана в различни платформи.

По време на фестивала семинарите ще бъдат посветени на развитието на цифровите технологии и тяхното въздействие върху комуникацията, подобряване на медийната грамотност, себеизразяване чрез различни форми на изкуство, масова комуникация, както и интроспекция, вербална и невербална комуникация в различни среди.

Слоганът трябва да подчертае значението на сътрудничеството и свързването на обществото чрез всички средства за комуникация. Ето защо трябва да се стремим към #ConnectionInEveryDirection. 

*Преди да кандидатствате Ви препоръчваме да прочетете всички подробности около настаняване, транспорт и участие. Информацията е достъпна на следния линк: https://iswib.org/apply-participants/

 

Официален сайт: https://iswib.org/

 

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни