banner top2

Новини

Участвай в Академия за млади лидери гр. Ямбол

Предстои провеждане на последното издание на Академиите за млади лидери. То ще се състои на 03-05 Февруари, 2023  в град Ямбол (Парк хотел Ямбол) - от 14:00 часа на 03.02.2023 г. до 12:30 часа на 05.03.2023 г.

 
 

akademiq_qmbol.jpg

 

Ако искаш да научаваш нови и полезни за теб самия неща, да си част от събитията в рамките на Европейска година на младежта – 2022 и да се забавляваш заедно с младежи от цялата страна, то се включи (напълно безплатно) като попълниш формуляра за участие от следния линк: https://forms.gle/jHaJT9pi63emngyA8 

Материалите, настаняването и изхранването за всички участници са осигурени по проект „Европейска година на младежта, Национални координатори – България“, финансиран от Европейската комисия по Договор за безвъзмездна финансова помощ № EAC-2022-0233 и със средства в рамките на бюджета на Министерството на младежта и спорта. Възстановяват се и транспортни разходи за междуградски обществен транспорт.

 Академията е насочена към 30 млади участници на възраст 15-29 години. Те ще бъдат водени от опитен екип от обучители, като програмата е съставена от модули на следните теми:

  • "Младежко лидерство. Видове лидерство – нагласи, умения, участие";
  • "Умения на бъдещето – какво да научим да правим днес, за да преуспеем утре";
  • "Принос за общността, обществото и света – лидерството на утрешния ден";
  • "Ценности, принципи, цели – да направим света по-добро място с основано на ценности лидерство"

Работата с младежите ще се осъществява, чрез ползване на методи на неформалното образование и интерактивни модели на работа.

При нужда от допълнителни уточнения и въпроси можете да ни пишете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на телефон 02/93-00-579.

ВАЖНО: В момента се кандидатства за участие в Академията за млади лидери в град Ямбол. Крайният срок за кандидатстване е 31.01.2023 г.

Избраните участници ще получат подробна информация за място на провеждане и програма, както и допълнителна информация на посочените от тях мейли.

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни