banner top2

Новини

Стани делегат на Европейската младежка конференция във Векшьо (Växjö) Швеция

Не пропускай шанса да станеш делегат и да представляваш България!

 

sweden-stockholm.jpg

 

Целта на EUYC е да осъществи третата фаза от деветия цикъл на Диалога на ЕС по въпросите за младежта, който се фокусира върху европейските младежки цели №3 “Приобщаващи общества” и №10 “Зелена и устойчива Европа”.

Конференцията ще проследи постиженията на френското и чешкото председателство на съвета на Европа и ще завърши целия 9-ти цикъл. По време на Конференцията в Стокхолм, младежките делегати ще дискутират предизвикателствата идентифицирани в рамките на консултаициите по горепосочените младежки цели. Те ще предложат решения за това как да се приложат добри практики и за постигането на младежки цели №3 и №9. Младежките делегати ще имат също така възможност да участват в дискусии с политици, заинтересовани страни и експерти.

Националната работна група за Диалог на ЕС по въпросите за младежта отправя покана към младите хора в България за включване в Европейската младежка конференция в Швеция.

Ако вече сте взели активно участие в организирани от нас събития по темата и сте на възраст 15-29 г., доказали сте, че се вълнувате от участието на младите хора в процеса на вземане на решение и знаете как функционира процесът на европейско и национално ниво, имате реалната възможност да бъдете официални младежки представители на България.

Необходимо е да попълните формуляр за кандидатстване на английски език до 2 февруари 2023 г.

ЛИНК КЪМ ФОРМУЛЯРА: https://forms.gle/Hnpxwcpuiphau1bS8

ВАЖНО! Селектираните младежки делегати трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да вземат участие в присъствено подготвително обучение, което ще се проведе от 16 до 18 февруари 2023 г. в гр. София.

**В случай че имате въпроси, моля, свържете се с нас на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон: 02 93 00 579

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни