5-ТИ ДЕКЕМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО. ИНИЦИАТИВА НА МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА  „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“

 20 ноември  1533

5-ТИ ДЕКЕМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО. ИНИЦИАТИВА НА МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“

ДО МЛАДЕЖКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И ОРГАНИЗАЦИИТЕ, РАБОТЕЩИ СЪС И ЗА МЛАДИТЕ ХОРА

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим да се включите в нашата инициатива по случай 5-ти декември – Международен ден на доброволчеството.

Инициативата е под надслов „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“ и се провежда за втора поредна година. Тя е насочена към изявени млади доброволци от цялата страна.

За да се включите, е необходимо да номинирате един доброволец от Вашата организация, който най-активно е участвал през изминалата 2017 г. в доброволчески инициативи, кампании и/или др, и е на възраст от 15 до 29 години. За тази цел трябва само попълните формуляр за номинация, който се намира в прикачения файл, и да го изпратите заедно със снимки на номинирания от доброволческа инициатива на e-mail адрес: youth.policy@mpes.government.bg до 29.11.2017 г.

Получените номинации ще бъдат публикувани на 30.11.2017 г. във фейсбук страницата на Национална информационна система за младежта и ще се осъществи гласуване до 04.12.2017 г., чрез харесвания на снимките и историята на доброволците. Трима от тях, събрали най-много харесвания, ще бъдат обявени на 05.12.2017 г. и ще бъдат поканени на официална среща в Министерство на младежта и спорта, на която ще им бъдат връчени специални почетни грамоти.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на доброволчеството.

Поздрави,

Екип

Дирекция „Младежки политики“

Министерство на младежта и спорта

ФОРМУЛЯР ЗА НОМИНАЦИЯ

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top