ЗАПАЗЕТЕ ДАТАТА 29-ТИ НОЕМВРИ ЗА ЗАКРИВАЩА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТА _МЯСТО

 17 ноември  683

ЗАПАЗЕТЕ ДАТАТА 29-ТИ НОЕМВРИ ЗА ЗАКРИВАЩА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТА _МЯСТО

BG Бъди активен закрива първия етап на първия мащабен Placemaking проект в България

Сдружение „BG Бъди активен“ кани всички, които работят в сферата на урбанизма, архитектурата, културата, бизнеса, НПО сектора, медии, главни архитекти, общински служители, младежки работници на заключителна конференция по проекта The Spot (_Място) .

Конференцията – „Бъдещето на Placemaking в България“ , ще се проведе на 29-ми ноември в София, кв. Лозенец, ул. „Крум Попов“ 56-58 – Зала за иновации – Бетахаус . С това събитие, ние не само ще затворим цикъла на осъществяване на проекта _Място. Искаме също да споделим наученото и най-важните уроци от изминалия 12-месечен процес. Ще говорим за впечатленията си от изминалата година, ще обсъдим сбъднатите ни очаквания, както и пречките, които ни съпътстваха.

Специални гости ще бъдат – Jeroen Laven и Sebastian Schlueter, специалисти в областта на градското планиране, проектиране и управлението на публичните пространства от Холандия и Германия, които ще предоставят на участниците различен и актуален поглед върху процеса на Placemaking („място-създаване“). Освен тях, участие в конференцията ще  вземат и български урбанисти, които активно работят по темата Placemaking и имаха възможността да участват в проекта, при изграждането на първите 10 места в 10 български града.

В допълнение към професионалния форум, който е със свободен достъп, програмата включва представяне от нашите партньори на две от пространствата – тези в които Placemaking процеса протече на най-високо ниво – от Враца и Добрич.

Събитието ще бъде съпътствано от дискусии, на които ще бъдат обсъдени идеи и възможности за бъдещeто на проекта и устойчивото развитие на публичните пространства.

Събитието ще бъде на английски език.

Предварителна програма ТУК 

Събитието е със свободен достъп. Местата са ограничени. За допълнителна информация пишете на beactive@bg.beactivе.  

Регистрирай се за събитието ТУК 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top