ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРЪТ НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ВАНЯ КОЛЕВА С ПРИЕМЕН ДЕН ЗА МЛАДЕЖИ И МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

 14 декември  2357

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРЪТ НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА ВАНЯ КОЛЕВА С ПРИЕМЕН ДЕН ЗА МЛАДЕЖИ И МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Първият приемен ден на зам.-министър Ваня Колева за млади хора и младежки организации стартира с Александър Иванов, председател на „Съвет за младежка политика“ – гр. Пазарджик. По време на срещата той сподели, че само за една година от основаването на съвета, членовете са се увеличили двойно, а проведените събития наброяват близо 35, което показва силното младежко участие не само в столицата. „Съвет за младежка политика“ вече има клон в Пещера, като се водят преговори за разширяването на обхвата му във Велинград и Панагюрище.

Александър Иванов, който се е завърнал от чужбина, за да развива младежките политики на регионално ниво, сподели за личната си кауза да работи за младежите, които също искат да живеят и да се развиват в Пазарджик.

Зам.-министър Колева  приветства активната работа на организацията до момента и подчерта готовността на Министерство на младежта и спорта да подкрепя инициативи, в които младите са активни и мотивирани да променят средата около себе си в духа на гражданската отговорност .

Следващият приемен ден на зам.-министър Ваня Колева е на 14 декември 2017 г. след предварително записване на тел. 02/93-00-684.

Събития

Back To Top