СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА МЛАДЕЖКИТЕ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН ЗА 2017/2018

 10 ноември  617

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА МЛАДЕЖКИТЕ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН ЗА 2017/2018

Всяка година младежките делегати към ООН се заемаме със задача да сформираме екип от доброволци – мотивирани, с интерес и желание да допринасят за дейностите и реализирането на проектите в рамките на програмата.

До 18:00ч на 12.11.2017г. (неделя) имаш възможността да кандидатстваш, за да станеш доброволец към нашия екип! Единствената стъпка, която трябва да направиш, е да ни разкажеш малко за себе си чрез следващите въпроси и най-вече да ни покажеш мотивацията си до посочените дата и час. Ще разгледаме всички кандидатури и ще се свържем с кандидатите, които отговарят на търсения профил, за кратък телефонен разговор, в който да ни разкажат повече за опита си. До 17.11.2017г.  ще обявим екипа на българските младежки делегати към ООН за 2017/2018, с който ще работим заедно до края на 2018 година, за да реализираме прекрасни дейности и инициативи!

Ако ти търсиш занимание за себе си, с което да се обогатяваш и развиваш, докато помагаш за по-висша кауза, ако имаш интерес в областта на PR и организиране на събития, преводи или дизайн, то най-вероятно търсим теб!

Покажи ни мотивацията си в следната форма ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top