ИЗЛОЖБАТА НА ШОКОЛАДОВИ ФИГУРИ ОТВОРИ С ДЕН ПО-РАНО

 26 октомври  627

ИЗЛОЖБАТА НА ШОКОЛАДОВИ ФИГУРИ ОТВОРИ С ДЕН ПО-РАНО

Изложбата на шоколадови фигури отвори с ден по-рано 

След усилената работа на екипа и уменията на естета в шоколадовата сфера шеф Ради Стамболов, изложбата на шоколадови фигури в Мол Варна е открита с ден по-рано днес и може да бъде видяна до 31 октомври 2017 година, от 10 часа до 22 часа. Входът за посетители е свободен. На място могат да се закупят малки фигурки, които освен красиви, могат и да се консумират, а събраните средства ще послужат за изграждане на музей на шоколада. Предварително бе предвидено експонатите да са 8, но в крайна сметка бяха направени 9.

Гостите на експозицията, която е част от проекта „Варна-Европейска младежка столица 2017“, ще видят копия на класически произведения на изкуството - Венера Милоска, древна римлянка, жена с кошница, делва и стомни, момченце и дори ангел, сътворени изцяло от шоколад.

Веднага след приключването на изложбата фигурите тръгват на турне в други градове. Те ще бъдат първите експонати в бъдещия музей на шоколада, който ще е единствен по рода си в Европа. Това ще бъде място, където стените са от шоколад и се ядат, има скулптури на известни личности и човек може да взаимодейства и играе с всяка част на музея.  

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top