МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ РАЗРЕШАВАТ СВЕТОВНИ ПРОБЛЕМИ

 28 октомври  6342

МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ РАЗРЕШАВАТ СВЕТОВНИ ПРОБЛЕМИ

На 28 октомври 2017 г. в Университет за Национално и Световно Стопанство, ще се проведе инициативата YouthSpeak Forum, която цели да ангажира младите хора с Глобалните Цели за Устойчиво Развитие. Събитието се организира от международната организация AIESEC и ще събере на едно място младежи, експерти, бизнес и социални лидери и други, за разрешаването на най-големите проблеми, пред които е изправено човечеството.

Научи повече за YouthSpeak Forum и се регистрирай за участие ТУК 

Събитието е БЕЗПЛАТНО.

„Ние сме първото поколение, което може да сложи край на бедността и последното поколение, което може да спре изменението на климата"

Бан Ки-Мун (Главен секретар на ООН в периода 2007-2017 г.)

ГЛОБАЛНИТЕ ЦЕЛИ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ бяха приети на Общо събрание на ООН, през септември 2015 година от 193 членки, включително и България. Устойчивите цели наследяват целите на хилядолетието и предвиждат справянето с най-големите проблеми, които света някога е срещал. Лидери от всички сектори се обединяват около мнението, че целите могат да бъдат постигнати само и единствено, ако всички хора бъдат част от този процес. Краен срок за изпълнение плана на човечеството - 2030 година.

YOUTHSPEAK FORUM е част от световната кампания за постигането на глобалните цели за Устойчиво Развитие - Youth4GlobalGoals и ще се реализира за втора поредна година в България. Инициативата се състои от 3 елемента:

- Форум (28.10), който следва методологията INSPIRE – ENGAGE – ACT: вдъхновява, ангажира и задействамладите хора да се развиват за да допринасят за изграждането на по-добър свят.

- Доброволчески мисии (29.10-03.11), които ще предоставят възможност на млади хора от цялата страна да предприемат действия относно постигането на целите за устойчиво развитие.

- Гала вечер (03.11), където ще представим резултатите от инициативата пред всички партньори, ще наградим участниците и ще закрием инициативата за 2017 година.

Научи повече за YouthSpeak Forum ТУК  

Стани част от YouthSpeak Forum, където вдъхновението среща съвместната работа, за да се превърнат в действия.

Научи повече ТУК 

Събития

Back To Top