ФОТОИЗЛОЖБА ЩЕ ПОКАЖЕ УЛОВЕНИ МОМЕНТИ ОТ ВАРНА

 04 октомври  658

ФОТОИЗЛОЖБА ЩЕ ПОКАЖЕ УЛОВЕНИ МОМЕНТИ ОТ ВАРНА

ORV MEDIA и Sugarhigh Studio представят моментите на Варна през погледа на младите фотографи, участвали в обучения по репортажна фотография и дигитална обработка, които се проведоха през летните месеци. В изложбата ще можете да разгледате над 50 фотографии от различни младежки събития в града - MTV Present Varna Beach, FUNCITY+, 5km Color run и много други. Специално място ще бъде отделено също на снимки, направени по време на обученията.
Изложбата е с вход свободен и може да се разгледа от 6 до 13 октомври след 18 ч. в Rubik Art Center (гр. Варна, бул. „Приморски“ 5). Официалното откриване ще бъде на 6 октомври от 18 ч. На него ще можете да се срещнете с част от фотографите и екипа, който реализира обученията по репортажна фотография и дигитална обработка на изображение.

Фотоизложбата се осъществява с подкрепата на Rubik Art Center. Събитието е част от проект "Младежко медийно студио - Варна 2017", който се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна по програма "Варна – Европейска младежка столица 2017".

Допълнителна информация може да намерите във facebook събитието.
 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top