КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИАНТСКАТА ПРОГРАМА „STUDY IT FIRST”

 02 октомври  822

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИАНТСКАТА ПРОГРАМА „STUDY IT FIRST”

SAP Scholarship Program „Study iT First”  е насочена към първокурсници в IT специалности на всички български университети. Програмата има за цел да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.

Кой може да кандидатства?

SAP Scholarship Program „Study iT First”  е отворена за студенти 1-ви курс в IT специалност във висше учебно заведение в България, редовно обучение.

Защо да кандидатствате?

• Подпомагате следването си с месечна стипендия в размер на 400 лв. за една академична година.

• Придобивате ключови ИТ знания, умения и работни практики в корпоративна среда между 4 и 6 часа седмично в офиса на компанията със съдействието на личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка.

• Получавате възможност да стартирате професионалната си кариера в SAP Labs България по време на лятната ваканция между първи и втори курс.

Как да кандидатствате?

Изпрати на електронен адрес konkurs@wcif-bg.org  в срок до 9 октомври 2017 г. попълнени следните документи:

  • Формуляр за кандидатстване и декларация към него;
  • Документ (уверение) за записана текуща учебна година с отбелязана формата на обучение (сканиран);
  • Скрийншот на оценките от приемния изпит или сканирана диплома за средно образование за кандидатите, приети с оценка от матура.

Ще бъдат проведени срещи с кандидатите до 3 ноември. При невъзможност за лична среща, такава може да бъде осъществена чрез Skype.

До 10 ноември ще бъдат уведомени кандидатите дали са одобрени за SAP Scholarship Program „Study iT First”.

„Study iT First”   се реализира от SAP Labs България в партньорство с фондация „Работилница за граждански инициативи“. Програмата стартира през 2015 г., а от тогава до сега са подкрепени 25 първокурсници да се фокусират върху академичното си образование и да придобият нови знания и умения в областта на софтуерната разработка.

Формуляр за кандидатстване и декларация  ТУК (по-надолу). 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top