ЕСЕННА АКАДЕМИЯ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА  МИКЦ „ЗАЕДНО“

 28 септември  841

ЕСЕННА АКАДЕМИЯ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НА МИКЦ „ЗАЕДНО“

Кои са основните права на човека и как да ги защитим? А правата на децата същите ли са? Как да предпазим себе си или други уязвими групи хора? И как да обучим своите приятели да се справят с това?
На тези и други въпроси, ще отговорим в рамките на Есенната академия на младежки информационно-консултантски център „ЗаЕДНО“  чрез интерактивни игри и симулации, които ще спомогнат участниците да се запознаят отблизо с основните теми, както и да развият разнообразни други умения. 

Есенната академия ще се проведе в периода 13-15 октомври 2017 г. В нея могат да се включат всички ученици и младежи между 15-29 г. от гр. София. След завършване на обучението, всички младежи ще бъдат подготвени да предадат своите знания чрез метода „връстници обучават връстници“ в своето училище, университет или кръг от младежи.
Всички, желаещи да се включат, е нужно да попълнят формуляр за кандидатстване ТУК.  

Краен срок за кандидатстване: 7 октомври 2017 г.
МИКЦ „ЗаЕДНО“ покрива храната и материалите за обучението. Разходи за път и настаняване не се покриват. Обучението, както и всички други услуги на МИКЦ „ЗаЕДНО“, се предоставят безплатно за младежи от гр. София и района. 
Очакваме Ви!
Младежки информационно-консултантски център „ЗаЕДНО“ е проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020).

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top