ЗАПОЧВА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

 28 септември  682

ЗАПОЧВА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

На 12 октомври 2017 г. JA България организира инициативата за 16-та година под надслова „Вдъхнови бъдещето“ и приканва повече компании, ученици и студенти да участват след като се регистрират ТУК .

По време на „Мениджър за един ден“ утвърдени лидери и професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот, както и представители на държавата и институциите дават възможност на младежите да се запознаят с настоящето и бъдещето на професията на своя титуляр за деня. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

“Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт  България, която се провежда ежегодно в още над 100 държави. Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Основен бизнес партньор на „Мениджър за един ден“ през 2017 г. е HP, които от години активно участват и като компания – домакин, както и Coca-Cola HBC Bulgaria, Publicis. Медийни партньори на инициативата са Economy.bg, Кариери и Нетинфо.

JA България приканва компаниите да бъдат активни и да участват, и да домакинстват стажа на повече ученици и студенти, за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор.

За повече информация ТУК. 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top