МЛАДЕЖКИ PARK(ING) DAY В БУРГАС

 20 септември  585

МЛАДЕЖКИ PARK(ING) DAY В БУРГАС

По инициатива на младежки информационно-консултантски център „Астика“ (проект по Национална програма за младежта 2016-2020 на Министерството на младежта и спорта), младежките организации от Бургас, фондация „Астика“,сдружение „АСУ Делфи“, сдружение „Младежка доброволческа мрежа“ и доброволци от Европейска доброволческа служба на програма „Еразъм+“ се присъединиха в ежегодното световна инициатива „Park(ing) Day“.

Събитието се провежда за  първи път в Бургас. За целта едно паркомясто, в близост до Търговската гимназия в града, се превърна в своеобразно свободно пространство  за младите хора. Програмата на събитието включваше предоставяне на безплатна информация и консултации от специалистите на МИКЦ „Астика“, открити уроци по испански и италиански, игри, мобилна библиотека и концерт на младежката доброволческа група „Фъ“. 

Събитието бе посетено от стотици младежи и жители на града. Park(ing) Day се проведе с подкрепата на Община Бургас и ОП „Транспорт“. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top