МЛАДЕЖИ ВЪВ ВАРНА НАУЧИХА КАК ДА ИЗГРАЖДАТ УМЕНИЯ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ И КАКВА Е ТАЙНАТА НА УСПЕШНАТА ВРЪЗКА

 18 септември  692

МЛАДЕЖИ ВЪВ ВАРНА НАУЧИХА КАК ДА ИЗГРАЖДАТ УМЕНИЯ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ И КАКВА Е ТАЙНАТА НА УСПЕШНАТА ВРЪЗКА

Областният офис във Варна организира поредното безплатно обучение за младежи. Клуб „Медик“ към Национално сдружение „Младежки глас” и клона на сдружението във Варна осъществиха събитието на тема „Изграждане на умения за автентичност. Позволете си да бъдете уязвими. Тайната на успешната връзка” с известните лектори Катя Пенева и доц. д-р Румен Бостанджиев.

В обучението бяха засегнати теми за това как поведението на партньорите влияе върху взаимоотношенията, как да имаме успешна връзка и как да бъдем автентични в обществото. Младежите се запознаха с влиянието на страха и как да тренират уязвимостта си.

„Партньорите доброволно живеят един с друг, прекарват време заедно и се обичат. Всеки ден те трябва да си спомнят за нещата, които правят един за друг и какво означава присъствието на единия в живота на другия” каза Гергана Давидкова, председател на клуб „Медик” към сдружението.

Областния лидер във Варна Паша Александрова споделя: „Безплатните обучения продължават следете официалната страница на сдружението и ТУК. 

Обучението е по проект Младежки информационно-консултативен център (МИКЦ) Варна –Заедно за младите, на Националната програма за младежта (2016-2020), фининсиран от Министерството на младежта и спорта, с подкрепата на Община Варна и се осъществява от сдружение. „Младежки глас” е Национално представителна неправителствена младежка и е организация със специален консултативен статус към Икономическия и социален съвет на ООН (ИКОСОС) ОТ 2017 г.

За повече информация ТУК. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top