ВИЗИЯ ЗА СОФИЯ ТЪРСИ СТАЖАНТИ

 14 септември  693

ВИЗИЯ ЗА СОФИЯ ТЪРСИ СТАЖАНТИ

Екипът на Визия за София стартира стажантска програма с 6 стажантски позиции в следните специалности: Мениджмънт, PR и Комуникации, Устройствено планиране и ГИС, Социология, Екология и Правно – нормативни аспекти.

Всички участници в стажантската програма на Визия за София ще имат възможност да участват в публични и работни срещи и събития, свързани с проекта и ще имат достъп до голямо количество информация и данни, свързани с темите и тематичните групи на Визия за София. Стажантите ще натрупат богат опит, познания и контакти в работата с общинска администрация, граждани, неправителствени организации, бизнес и инвеститори, медии и други заинтересовани групи.

Програмата ще даде възможност за пряко и активно участие в координацията на процеса на създаване на споделена платформа на диалог и консенсус за бъдещото развитие на града. Други знания и умения, които стажантите ще натрупат и развият в практическото си обучение, са уменията за работа в иновативна и динамична среда, знания за фундаментални процеси и тенденции в съвременното общество, и умения за работа в мултидисциплинарен екип с натоварена програма.

Повече информация за всяка от позициите ТУК.

Условия на работа и кандидатстване:

Работно време: гъвкаво работно време и възможно съвместяване на стажа с обучение. Работното време ще бъде съобразено със задачите, свързани с процеса и учебните занимания за студента.

Работно място: офиса на Визия за София в A hub на ул. Христо Белчев 3.

Заплащане: Програмата предвижда ежемесечно заплащане на граждански договор, както и допълнителна стипендия за кандидатите, регистрирани в уебсайта Студентски практики.

Сертификат: Всички стажанти, успешно приключили участието си в проекта, ще препоръчат сертификат за участие в проекта и препоръка от ментор.

Кандидатстване: За да кандидатствате, изпратете CV на e-mail: team@vizia.sofia.bg или подайте своята кандидатура в обявите, регистрирани в сайта на МОН. С одобрените кандидати ще се свържем за интервю.

За повече информация за процеса на работа, разгледайте цялата информация ТУК.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top