ВЪВ ВАРНА СТАРТИРА СВЕТОВЕН ПРОЕКТ „BEFORE I DIE…....”

 21 август  627

ВЪВ ВАРНА СТАРТИРА СВЕТОВЕН ПРОЕКТ „BEFORE I DIE…....”

На 21 август 2017 г. от 18 ч. във Варна на стената, ограждаща „Търговския дом” на ъгъла на бул.”Княз Борис” и ул. “Воден”, ще стартира световният проект „Befor I die…....”

Проектът „Before i die…….“ е световен феномен, започнал като експеримент. Наречен „Стената”, тъй като в действителност е една стена, на която хората оставят посланията си, пишейки с тебешир. Към днешна дата е реализиран в 76 държави в цял свят на 38 езика и са поставени или построени над 2200 стени изпълнени с послания.

Най-често срещаните послания са: любов, работа, семейство, пътешествие, здраве, комуникация и духовност.

Идеята за проекта се ражда  от Джеймс Рийвас и Канди Чанг който се ръководят от изследване на Станфордския университет. Изследването е  свързано с вербализирането на нашите желания и мисли, които  придобиват рефлексивност, която спомага за реализирането им. Същото изследване показва и спомага за получаването и на по голяма яснота при разпознаване на приоритетите в живота ни.

 Стената е мултикултурна и успява да обедини в себе си човешките ценности.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top