ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ  „ДА БЪДЕШ ГЕРОЙ Е В ТВОЯТА КРЪВ!” В СТАРА ЗАГОРА

 21 август  541

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ „ДА БЪДЕШ ГЕРОЙ Е В ТВОЯТА КРЪВ!” В СТАРА ЗАГОРА

МИКЦ – Къщата на Архитекта бе домакин на дарителска кампания, която се проведе на 18 август, от 8:30 – 12:00, в Къщата на Архитекта, град Стара Загора, ул. „Сава Силов” 37. МИКЦ – Къщата на Архитекта е проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020).

Лятото е сезона, през който най-малко хора даряват кръв. А тя е безценен подарък! Не може да се замести с нищо друго. Когато твоето дете, твоята майката, твоят баща, баба, дядо, брат, колега или съсед има нужда от кръвопреливане - нуждата е изключително лична. Но истинското предизвикателство е да кръводариш за някой непознат! Има магия, удовлетворение и щастие в този жест на добротворство. Това е истинско геройство!

Както всеки път, организаторите се  погрижиха за всеки кръводарител. Имаше домашно приготвена динена лимонада, сок от бъз и лимони, вишна, и много домашни вкуснотийки.. И... още изненади!

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top