„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ПАРК ПРОСТОР В  КЪРДЖАЛИ!“

 16 август  1486

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ ПАРК ПРОСТОР В КЪРДЖАЛИ!“

Във връзка с провеждане на кампания „Да изчистим България заедно” на БТВ  и подкрепена от Министерството на младежта и спорта, на 16 септември  2017 г.,  екипът и доброволците на МИКЦ Кърджали и  сдружение „Омега“, както и нашите партньори от БМЧК - Кърджали ще се включат, като ще почистят района около детската железница, „Гаричка“ и централните площадки в най-посещавания парк в град – парк „Простор“.

Ще участват около 30 доброволци, заредени с усмивки и желание за работа и приканваме всеки, който е мотивиран да помага, да се включи в почистването на 16 септември - събота 2017 г. от 9 часа след сутрешното кафе, за да направим нашия град едно по-чисто и привлекателно място за живеене.

За по-добрата организация на работния ден ще се грижи екипът на  МИКЦ Кърджали,  който може да намерите на адрес: гр. Кърджали, бул. България 47, офис 2 или на телефон 0878 77 09 86. Младежкият информационно – консултантски център Кърджали е проект на Националната програма за младежта (2016-2020) и се финансира от Министерството на младежта и спорта.

Очакваме  гражданите на община Кърджали да вземат активно участие в инициативата „Да изчистим България заедно, като започнем от парк „Простор“ в  Кърджали!“

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top