„СЛЕДВАЙ РИТЪМА 2017” ЗАВЛАДЯ БУРГАС НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 14 август  1068

„СЛЕДВАЙ РИТЪМА 2017” ЗАВЛАДЯ БУРГАС НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Младежкото събитие „Let's dance and Sport 2017” завладя Бургас на 12 август - Международният ден на младежта. За пета поредна година Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира мероприятието под мотото „Следвай ритъма” с много танци, летни емоции и демонстрации от десетки млади състави и отбори. То се проведе със съдействието на община Бургас и Министерството на младежта и спорта по проект Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ - Гласът на младите, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) на ММС. Събитието беше открито от г-жа Йорданка Ананиева – зам. кмет на община Бургас.

„Всеки млад човек в България е личност, която заслужава уважение и трябва да бъде подкрепян в развитието си. Няма младеж, който да няма силни страни и качества, всеки един има потенциал в своята си област, Вие трябва да бъдете истински, защото знаете и можете. България може да бъде истински горда страна с потенциала, който имат младите хора и това се вижда всеки ден. Характерно за новото поколение е да се борим и минаваме през редица трудности за да постигнем мечтите си, но това е част от пътя, който трябва да премине всеки до успеха си. И ще го постигнем! Благодаря Ви за това, което правите, на днешния ден имате хиляди причини да се гордеете с това, което сте. Благодаря на екипа на Национално сдружение "Младежки Глас" в цялата страна, те показаха, че има начин и Ви подкрепят всеки ден във всеки един град на България. Младите хора са тук и сега” - каза националният лидер Тодор Йосифов.

В празника на младите се включиха изпълнителите от Студио „София”- Бургас с основател София Мазуренко - сертифициран треньор, диетолог. Основният им проект е програма за отслабване „Да отслабнем ЗАЕДНО за 8 седмици“. Събитието започна с прекрасно изпълнение на Мирослава Кискинова и Джулия Митсова и треньора по съвременна хореография, класически балет за възрастни, фламенко, танци на народите на света Ирина Дубровина от Студио „София” - Бургас.  Част от програма беше с демонстрация на малките звезди от Женски футболен клуб „БУРГАС“. Събитието продължи със зумба инструкторите Мариета Господинова, Вилислава Арабаджиева, Елена Полинчева-Хелън и Таня Цонева. Младежите имаха възможността да участват в xapмoнични нaтoвapвaния Јumріng FIT, скачайки, се нacлaждaвaха нa нeвepoятнoтo yceщaнe нa пoлeт и лe?oта.

Уникално и за първи път в Бургас представиха метода „TABATA“ с инструкторите Димитър Батилов и Анита Тачева. Високо интензивният тренировъчен режим завладя младежите пред хилядите гости и граждани на града.

Денят на младите се превърна в емоционален, запомнящ се и завладяващ празник, който обединява хората чрез танци и спортни изживявания.

Очаквайте още младежки събития като следите страницата на сдружението в социалната мрежа и на официалния интернет сайт. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top