МЛАДЕЖКА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА БОРСА 2017

 11 септември  1273

МЛАДЕЖКА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА БОРСА 2017

Фондация „Каузи“ търси предприемчиви, креативни, смели, млади хора, които искат да реализират своя бизнес или социална идея.

Предизвикателството „Младежка предприемаческа борса“ има за цел да мотивира предприемчивите млади хора на възраст от 15 до 29 години, като им осигури безплатни консултации и обучения по бизнес планиране, предприемачество и връзки с инвеститори. Те ще бъдат основата на самостоятелната им подготовка, в резултат на което да бъдат разработени бизнес план и презентация на тяхната идея.

Експертите на фондацията ще съдействат на младите хора в целия процес. Креативните идеи ще бъдат представени по време на конференция на 30 септември, на която ще присъстват инвеститори, представители на бизнеса и различни институции, които да окажат съдействие при реализацията на плановете на най-добрите идеи.

Ако искате заедно да извървим пътя към Вашия успех, се запишете за участие като попълните следните документи и ги изпратите на email: fondacia_kauzi@abv.bg:

1. Заявление за участие;

2. Кратко описание на бизнес/социалната идея;

3. Бизнес план (препоръчително).

Краен срок за записване: 11 септември 2017 г.

Документите и повече информация ТУК 

Къде и кога ще се проведе?

Тази година Младежката предприемаческа борса ще се проведе на 30 септември 2017 г. в СУ „Св.Климент Охридски“, София, като част от Международния научен форум на икономическата мисъл „Икономически предизвикателства: към индустрия 4.0“.

Младежка предприемаческа борса се организира в рамките на проект Младежки информационно-консултантски център „Каузи“, финансиран по Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерство на младежта и спорта.

 

Събития

Back To Top