СЛЕДВАЙТЕ РИТЪМА НА ТАНЦА  НА 12 АВГУСТ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА, В БУРГАС

 07 август  1014

СЛЕДВАЙТЕ РИТЪМА НА ТАНЦА НА 12 АВГУСТ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА, В БУРГАС

За пета поредна година Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира мероприятието Let's dance and Sport Burgas 2017! Много танци, летни емоции и демонстрации от десетки млади състави и отбори по денс, спорт, зумба, етно и др. Станете част от хората, подкрепящи младите. Елате и се забавлявайте на уникалното мероприятие. Вижте какво са Ви подготвили участниците. Младежкото събитие е по идея и цялостна организация на Мариета Господинова.

Дата: 12.08.2017 г. (събота).

Място: гр. Бургас, официалното откриване на площад „Атанас Сиреков“ (пред община Бургас).

Начало: от 18:30 ч. до 20:30 часа.

БЕЗПЛАТНО!

Флашмоб завладява Бургас в Деня на младежта. Let's dance and Sport Burgas 2017 ще включи различен вид спортни събития и танцови елементи. Към програмата ще има елементи на нов вид анимация за всички посетители. Повече информация има в събитието ТУК

Организатор е Национално сдружение „Младежки Глас” със съдействието на община Бургас и Министерството на младежта и спорта по проект „Младежки Информационно-Консултативен Център (МИКЦ) - Гласът на младите“, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) на ММС.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top