ПЛОВДИВ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ПАРТИ

 02 август  767

ПЛОВДИВ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ПАРТИ

На 12 Август – Международен ден на младежта , община Пловдив, МИКЦ Пловдив и МИКЦ МладежКо, организират хепанинг с игри и парти от 18 часа в Градската градина.

МИКЦ Пловдив продължава десетгодишната традиция да отбелязва Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се” и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 – 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите отбори има атрактивни награди!

Успоредно с това, за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри.

Хепанингът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.

Включете се, ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!

Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата до 8 август 2017 г, попълвайки следната АПЛИКАЦИОННА ФОРМА. 

При повече от 20 отбора, желаещи да участват, селекцията ще се извърши на база ред на подаване на формата.

Младежките информационно-консултански центрове се финансират по Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерство на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top