„АЗ СЪБУЖДАМ БЪЛГАРИЯ” И МТСП ПОСТАВЯТ ЗАЕДНО НАЧАЛОТО НА ПРОМЯНАТА

 13 юли  1214

„АЗ СЪБУЖДАМ БЪЛГАРИЯ” И МТСП ПОСТАВЯТ ЗАЕДНО НАЧАЛОТО НА ПРОМЯНАТА

На 11 юли 2017 г., в Пресцентъра на БТА, се състоя пресконференция за представяне на националната информационно-образователна кампания „Аз събуждам България“. Основателите Пламен Попов и Ясар Маркос, представиха целите и същността на кампанията, а специални гости бяха: зам.-министър д-р Султанка Петрова, МТСП; Михаил Христов – параолимпиец и депутат от БСП; Ангелина Ангелова, директор - сдружение „Маринела”; Георги Чернев - председател на Софийска търговско-промишлена камара и Георги Първанов - изпълнителен директор, C Team.

Д-р Султанка Петрова, заместник-министър на МТСП и патрон на кампанията, сподели: „Аз събуждам България” е кампания, от която страната ни има нужда. Нейната мисия и идеология са в унисон с основните дейности на Министерството на труда и социалната политика. Ние имаме необходимост да задържим младите хора в България, да създадем възможности за тяхната реалциазия тук. Поради тази причина аз се чувствам длъжна и отговорна да подкрепя кампанията и да съдействам за осъществяване на целите и.

Основателите на „Аз събуждам България" я определиха като „една мечта”. Това е национална кампания, която ще повиши качеството на живот на всички нас, хората, които избираме да живеем в България. Ние вярваме, че всеки млад човек може да бъде успешен тук и ще постигнем това, като обединим бизнеса, държавата и неправителствения сектор за тази кауза“.

Кампанията „Аз събуждам България“  се реализира и с партньорството на: Министерство на труда и социалната политика; Министерство на младежта и спорта; Столична община; сдружение „Маринела“; Софийска търговско-промишлена камара; Пловдивски културен институт; Областна управа Пловдив; Адвокатска колегия Пловдив.

За повече информация ТУК 

Стани доброволец ТУК 

За контакти: Десислава Манова-Георгиева, ПР консултант, 0888711192, еmail: pr@sabudi.bg

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top