„ВАРНА - ЕВРОПЕЙСКА МЛАДЕЖКА СТОЛИЦА“ НАБИРА МЛАДЕЖИ ЗА УЧАСТИЕ В МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ

 07 юли  715

„ВАРНА - ЕВРОПЕЙСКА МЛАДЕЖКА СТОЛИЦА“ НАБИРА МЛАДЕЖИ ЗА УЧАСТИЕ В МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ

Сдружение „Варна – Европейска младежка Столица 2017“ обявява конкурс за набиране на участници във „Варненска младежка медийна академия“. Академията има за цел да обучи 30 души от Варна, България и Европа в младежка възраст (от 15 до 35 години). 

Желаещите да участват трябва да изпратят проект как биха промотирали  концепцията „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“ до 12 юли 2017 г. на адрес info@varna2017.bg  Кандидатурата може да включва: снимка; видео; маркетинг стратегия за брандиране на „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“; репортаж или PR стратегия. Всички творби трябва да са авторски. Задължително условие е владеенето на английски език, тъй като съществена част от преподаването ще бъде на английски език.

Обучението ще бъде безплатно за преминалите успешно конкурса, като е  включено настаняване в хотел на територията на община Варна с пълен пансион. То ще започне най-рано на 16-ти юли и ще продължи 25 учебни часа, като ще се акцентира върху два основни модула. Курс „Журналистика”  ще  запознае участниците с   очарователния свят на печатните   и онлайн медии. Курс „Творческо писане” ще акцентира върху подобряване уменията за изразяване на участниците с помощта на писменото слово.

Резултатите ще бъдат обявени на 14 юли 2017г. в уебсайта на сдружение „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“. Кандидатурите на всички одобрени участници ще бъдат публикувани отново там.

Пълните условия за участие в конкурса можете да намерите ТУК 

Новини

Back To Top