СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ '2017 В АЛБЕНА

 07 август  1267

СТАРТИРА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ '2017 В АЛБЕНА

Спортни умения, образователни лекции и тренинги ще съберат близо 500 студенти и тази година в к.к. Албена. В рамките на една седмица, от 23 до 29 август 2017 година, Националното представителство на студентските съвети ще проведе XV-то поредно издание на "Летен университет".

Участниците в „Летен университет" ще имат възможност да представят своите университети в следните спортни дисциплини: плажен футбол, плажен волейбол, стрийт баскетбол, плажен тенис, плуване, плажна лекоатлетическа щафета, плажна щафета, дърпане с въже, плажен крос, трибой – шах, табла и покер.

Всеки студент, който желае да участва в проекта, следва да подаде заявление в срок до 07 август 2017 година по електронна поща.

Поредното издание на „Летен университет" ще се проведе в периода от 23 до 29 август 2017 г. с домакин - курортен комплекс "Албена". За повече информация посетете интернет сайта на проекта.

Стъпки за записване на участниците в Летен университет '2017 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top