ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ “EUROPEAN EVERYDAY OF SPORT”

 20 юни  686

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ “EUROPEAN EVERYDAY OF SPORT”

В периода 29 – 30 септември 2017 г. в Дома на Европа в София ще се проведе Международна конференция “European everyday of sport”. Събитието представлява финална фаза от проект по програма Еразъм+ (572647-EPP-1-2016-1-BG-SPO-SCP) и има за цел да промотира Европейска седмица на спорта 2017 сред европейските граждани, със специален фокус върху младите хора.

Очаква се в събитието да вземат участие над 120 участници, които ще имат възможност да дискутират незаменимото място на спорта в ежедневието ни. Желаещите да вземат участие, могат да подават своите документи до края на месец юни 2017. Партньорите по проекта от България, Хърватска, Унгария, Италия, Литва, Полша и Словакия ще участват активно в събитието и вече промотират конференцията сред местните спортни експерти и отговорници за политики, които също са поканени да участват.
Пълна информация ТУК 

Предварителна програма ТУК

Работен език на конференцията: английски език.

Издание от конференцията: сборник с доклади (ISBN номер).

Резултати от селекцията за участници в събитието ще бъдат обявени преди 10 август 2017.

Добри практики за физическа активност #BeActive ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top