ОБУЧЕНИЕ "ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ В НЯКОЛКО СТЪПКИ ИЛИ КАК ДА БЪДЕМ СУПЕРГЕРОИ" НА „МИКЦ – ВЪЗМОЖНОСТИ БЕЗ ГРАНИЦИ“

 23 май  910

ОБУЧЕНИЕ "ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ В НЯКОЛКО СТЪПКИ ИЛИ КАК ДА БЪДЕМ СУПЕРГЕРОИ" НА „МИКЦ – ВЪЗМОЖНОСТИ БЕЗ ГРАНИЦИ“

На 19.05.2017 г., в клуб А-Хъб, ул. „Христо Белчев“ №3, София, в рамките на проекта „МИКЦ – Възможности без граници“, се проведе обучение с младежите от фондация "Заслушай се" - Listen Up на тема "Лидерски умения в няколко стъпки или как да бъдем супергерои". Младежите се запознаха с темата за лидерство и различните му стилове, както и с ключовите умения за успешното лидерство. Всеки от тях се включи активно в дискусиите. Младежите имаха и възможността да се включат в ролева игра, след което да анализират ситуацията, своята роля, резултатите, постигнати от екипа и приноса на всеки един. 
Постигнатите резултати изцяло се припокриваха с поставените цели. Участниците успяха да дебатират, да изложат своите аргументи и разбирания за плюсовете и минусите от различните видове лидерство, както и  да намерят отговор на въпроса „Аз какъв лидер съм?“. След саморефлексията, всеки от тях определи своя стил, умения и похвати, които ползва, както и да сподели с  останалите младежи.

Финалната част на обучението включваше изготвяне на лидерска идейна платформа, споделяне и намиране на подкрепа, кампаниране и комуникация с масите. Участниците успяха да изготвят своята платформа, да представят своята кауза и да набележат дейности, които да изпълнят с подкрепата на останалите младежи. Това беше изключително мотивиращо и ангажиращо младите в последващите дейности по тяхното лидерско самоусъвършенстване.

Обучението беше динамично и интерактивно и със сигурност няма да е последното. То е организирано от „МИКЦ – Възможности без граници“ и фондация „Заслушай се“ и се финансира по Национална програма за младежта на Министерството на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top