МИКЦ „КЪЩАТА НА АРХИТЕКТА” ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА   24 МАЙ

 22 май  592

МИКЦ „КЪЩАТА НА АРХИТЕКТА” ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА 24 МАЙ

Младежки информационно -консултантски център „Къщата на Архитекта”  организира вечер, посветена на   24 май - Ден на българската просвета, култура и славянската писменост!

Събитието ще се проведе на 22 май  от 19:00 ч.  и ще включва различни инициативи, свързани с темата. Дейностите насочени към подрастващи и млади хора ще са разположени във всички нива в Къщата на Архитекта - паметник на културата, където е разположен МИКЦ за Стара Загора:

  • Първо ниво -  Представяне на изложба от кампанията „ ДайНАКирилица” на „Асоциация за социална отговорност и регионални инициативи“ (АСОРИ) в подкрепа на грамотното писане на кирилица онлайн;
  • Второ ниво -  Настолни игри;
  • Клубно пространство - Викторина с въпроси.

Младежката вечер в Къщата на Архитекта е част от дейностите на МИКЦ  "Къщата на Архитекта". Всички дейности са безплатни за попадащите в категорията 15-29 г.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top