МИКЦ "АСТИКА" ОРГАНИЗИРА ДВУДНЕВЕН ХАКАТОН ЗА МЛАДЕЖКИ РАБОТНИЦИ

 30 май  912

МИКЦ "АСТИКА" ОРГАНИЗИРА ДВУДНЕВЕН ХАКАТОН ЗА МЛАДЕЖКИ РАБОТНИЦИ

На 9 и 10 юни 2017 г. на остров Света Анастасия (Бургаски залив), МИКЦ "Астика" организира трети двудневен (24 часа нонстоп) ХАКАТОН за младежки работници, "Carrousel on the street".

Участието в Хакатона е безплатно. Разходите за транспорт се възстановяват на място, по време на самото обучение. На участниците е осигурена храна и нощувка.

Условия за участие: За участие могат да кандидатстват мотивирани млади хора и младежки работници на възраст между 15 и 29 години, от област Бургас.

Крайният срок за подаване на заявките е до 12:00 часа на 30 май 2017 г. На 31 май 2017 г. всички одобрени кандидати ще бъдат информирани за участието си и ще получат указания за хакатона.

Хакатоните на фондация "Астика" са винаги вълнуващо преживяване по време, на което се търси устойчиво решение по конкретна тема. Участниците в тях работят в екипи, в условията на вдъхновяваща конкуренция на идеи. Модератор на събитието е Кремена Цанкова, водещ експерт в областта на неформалното обучение за младежи.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на  e-mail: mikc@astika.eu  или на тел. 087 8757072.

Хакатон "Carrouse on the street" се организира по проект "МИКЦ Астика", Национална програма за младежта (2016-2020) с подкрепата на ММС, община Бургас и Областен управител - Бургас.

Он-лайн линк към заявката ТУК

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top