СНЦ „МЛАДЕЖКИ СЕВЕРОЗАПАД“ – ГРАД МОНТАНА С ОБУЧЕНИЯ ПО УЕБ ДИЗАЙН И ПО ИКТ ЗА МЛАДЕЖИ

 02 май  715

СНЦ „МЛАДЕЖКИ СЕВЕРОЗАПАД“ – ГРАД МОНТАНА С ОБУЧЕНИЯ ПО УЕБ ДИЗАЙН И ПО ИКТ ЗА МЛАДЕЖИ

СНЦ “Младежки СевероЗапад” – град Монтана организира за трети пореден път обучение по „Уеб дизайн, уеб администриране и графичен дизайн“ за младежи до 29 - годишна възраст. То е напълно безплатно и ще се проведе в периода 17 май – 30 юни 2017 г. в Регионална библиотека „Гео Милев“ в областния град.Курсът по „Уеб дизайн, уеб администриране и графичен дизайн“ е част от инициативата на сдружението „МОНТ УЕБ“.
Всички, които проявяват интерес и желаят да се включат в обучението, могат да заповядат на 17 май 2017 година от 17.00 часа на място в компютърната зала на библиотеката, ет. 1.

Партньори по проекта са Регионална библиотека „Гео Милев“ – Монтана и Младежки дом – Монтана.

А за четвърти пореден път обучение по Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за младежи до 29-годишна възраст. То е напълно безплатно и ще се проведе от 9 до 16 май 2017 г. в компютърната зала на Регионална библиотека „Гео Милев“ в областния град.
Това е четвъртото издание на курса, в който могат да се включат всички млади хора, които проявяват интерес към компютрите и искат да придобият допълнителни знания и умения за работа с текстообработващи програми, различни приложения, таблици, формуляри, презентации и др.

Партньори по проекта са Регионална библиотека „Гео Милев“, НСНЦ „Младежки Глас“ – клон Монтана, Дирекция „Бюро по труда“, Общински младежки дом и Младежкия медиатор на Община Монтана.

За повече информация ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top