БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ: „ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕКИП И УМЕНИЯ ЗА РАБОТА В ЕКИП“

 19 април  770

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ: „ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕКИП И УМЕНИЯ ЗА РАБОТА В ЕКИП“

Младежки информационно-консултантски център – район „Владислав Варненчик” - община Варна организира обучение на тема „Изграждане на екип и умения за работа в екип”. В тренингът ще бъдат представени методи за изграждане и работа в екип, мотивирането им за справяне в различни ситуации и как да бъдат развити техните умения и да получат нови знания, и в същото време да бъдат удовлетворени от целия процес.

Подходящи участници са младежи, които имат желание да се занимават с управление на хора и създаването на екип с цел развиване на собствен бизнес или да работят във фирми за подбор на персонал, както и хора, които правят това и искат да подобрят своите качества в работата си. Ще бъдат представени примери, които нагледно да покажат различни ситуации чрез ролеви игри.

Обучението ще се проведе на 22 април 2017 г. (събота) от 10:00 часа в залата на младежкия център, която се намира на адрес: гр.Варна, ул. „Гургулят“ № 7. То е безплатно и е предназначено за младежи на възраст между 15 и 29 години.

Необходима е предварителна регистрация ТУК 

За повече информация ТУК 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top