БЪДИ ДОБРОВОЛЕЦ ЗА 6 МЕСЕЦА В СЪРФ УЧИЛИЩЕ В ПОРТУГАЛИЯ

 13 април  608

БЪДИ ДОБРОВОЛЕЦ ЗА 6 МЕСЕЦА В СЪРФ УЧИЛИЩЕ В ПОРТУГАЛИЯ

По проект, EUROPEAN SURFING VOLUNTEER, който ще се реализира от  15-05-2017 до 15-11-2017 г. се обявява едно място за доброволец на възраст между 18 и 30 години. Доброволецът ще развие, в зависимост от личните си умения и знания, активности, които ще се реализират в подкрепа на сърф клуб Surf Clube de Viana, както и ще спомогне за реализацията на планираните за 2017 събития на клуба. Ще отговаря за мониторинг, изпълнение и развитие на ежедневните дейности в клуба, като същевременно ще получи и чуждо езиково обучение (португалски език).

Основните дейности ще се провеждат в Център за върхови постижения на SCV, като доброволецът ще придружава екипа на клуба в национални събития, семинари и други подходящи събития.

Информация за клуба ТУК  

Пълен информационен пакет ТУК 

Апликационната форма ТУК 

Моля да изпратите попълнена апликационната форма на адрес info@bulsport.bg  в посочения срок, заедно с актуална снимка.

Срок за кандидатстване: 23.04.2017 г.

Мобилността е с наближаващ срок за започване, което означава, че при постъпила подходяща кандидатура се приема правилото "първи по време, първи по право".

Партньор от България: Асоциация за развитие на българския спорт – акредитирана организация по Европейска доброволческа служба. Информация за Европейска доброволческа служба ТУК 

За повече информация ТУК 

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top