БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ОФТАЛМОЛОГ СЕ ОРГАНИЗИРА В  БУРГАС

 03 април  687

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С ОФТАЛМОЛОГ СЕ ОРГАНИЗИРА В БУРГАС

Безплатна консултация с офталмолог се проведе в Бургас. В профилактичните прегледи се включиха 20 младежа, които провериха здравословното си състояние. Консултацията беше част от кампанията „С любов към здравето” на клуб „Медик” към Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”.

„Хората трябва да преглеждат зрението си веднъж годишно. Важно е това да става в центрове и оптики, където има нужните условия за задълбочен преглед на очното дъно, а не в места, където се изписват очила без изследвания. Изискванията на пациентите по отношение на тяхното зрение се увеличават все повече. За да се удовлетворят, се разчита на съвременните технологии” каза Гергана Давидкова председател на клуб „Медик” към Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”.

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира поредната безплатна консултация по проект  Младежки информационно-консултативен център (МИКЦ) - Гласът на младите, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта.

От младежкия екип на сдружението споделят, че безплатните събития продължават. Следете официалната страница на сдружението

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top