МЛАДЕЖКИ ВЕЧЕРИ С ПРОЖЕКЦИИ НА НЕЗАБРАВИМИ БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ

 30 март  687

МЛАДЕЖКИ ВЕЧЕРИ С ПРОЖЕКЦИИ НА НЕЗАБРАВИМИ БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ

През месец март 2017 г., всеки понеделник, младежки информационно-консултантския център „Къщата на Архитекта“ в град Стара Загора провеждаше Младежки вечери, на които бяха представени българските филми „Под игото“, „Чичовци“, „Бай Ганьо“, „Гераците“, „Тютюн“, които са част от матурните произведения по литература. Те бяха посетени от над 120 млади хора.

Целта на инициативата е чрез алтернативен метод да се подпомогнат младежите в подготовката им за предстоящите матури по български език и литература, както и да се запознаят с историческите кино продукции.

Водещ на младежката инициатива е Даниел Николов, отговарящ за младежки инициативи и кампании към проекта, който е дългогодишен доброволец към сдружението и от две години е  част от работния екип по младежки проекти. Подходът „връстници информират връстници“ е работещ модел в организацията.

Прожекциите са по проект „Младежки информационно-консултантски центрове“ на Национална програма за младежта (2016-2020), финансиран от Министерството на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top