ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В MЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ „АКТИВИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НА ЕС- БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ“

 20 март  922

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В MЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ „АКТИВИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НА ЕС- БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ“

Сдружение „Младежи за развитие на Лясковец” кани всички заинтересувани представители на НПО, младежки НПО, неформални младежки групи, държавните институции, общинските администрации, младежки работници и активни млади хора, да участват в Mеждународен младежки форум „Активиране на младите хора от селските райони на ЕС- бъдеще и перспективи“.

Форумът  ще се проведе на 24 април 2017 г. от 09:30 до 12:20 ч., в залата на Общински съвет Лясковец, гр. Лясковец. Във форума ще вземат участие представители на институции и младежки НПО от България, както и младежи и младежки работници от Италия, Полша, Румъния, Гърция и Франция.

Основни акценти на Международен младежки форум са:

- Бъдещето на младите хора живеещи в селските райони на ЕС;

- Подходи и начини за активиране на младите хора от селските райони на ЕС;

- Текущи предизвикателства пред младите хора в Европейски съюз.

За въпроси и допълнителна информация за събитието: mladeji_lqskovec@abv.bg или 0885363527.

Международният младежки форум „Активиране на младите хора от селските райони на ЕС - бъдеще и перспективи“ е част от проект „Activation of young people in rural areas- Mission Possible!”,  финансиран по програма Еразъм+.

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top