ЧЕТИРИ ПРОЕКТА ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСИРАНИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ 5.2 НА ФОНД „КУЛТУРА”

 10 март  582

ЧЕТИРИ ПРОЕКТА ЩЕ БЪДАТ ФИНАНСИРАНИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ 5.2 НА ФОНД „КУЛТУРА”

Уъркшоп „Проектиране, създаване и декориране на креативно пространство за млади хора” събра най-много гласове от журито по време на Творческия маратон, който се проведе от 3 до 5 март 2017 г. във Варна. Събитието, което е заложено в програмата на сдружение „Варна – Европейска младежка столица 2017”, се проведе в рамките на презентирането на проектите за Таляна по направление Проект за милиони ИННО Варна.

Творческият маратон Таляна имаше за цел да подпомогне екипите, подали проектните си предложения, да дооформят идеята си и да я направят с уникален ефект върху културата и обществото на Варна.

През трите дни видеата от презентациите бяха качени в фейсбук и така гражданите също можеха да дават обратна връзка с коментари и харесвания на отделните проектни предложения.

Творческите идеи бяха подпомогнати от осем ментори, които даваха своите съвети в различните направления.

Припомняме, че на 20 февруари фонд „Култура” приключи набирането на проекти по три ключови направления на „Варна – Европейска младежка столица 2017” („Мрежа за младежки дейности и читалища”, „По проект за милиони – ИННО Варна” и по „Варненска младежка академия”).

За повече информация ТУК  

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top