ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДОБРОВОЛЦИ

 08 март  645

ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДОБРОВОЛЦИ

На 17 и 18.03.2017 г. в Дома на културата „Борис Христов“, Голяма конферентна зала,  „Пловдив 2019“ кани всички настоящи и бъдещи доброволци на обучение,  посветено на каузата да си доброволец на Европейска столица на културата. Участниците в обучението ще получат сертификати. Входът е свободен.

За да се даде възможност за включване на повече желаещи, обучението се провежда с напълно идентични модули и теми, които се повтарят в два последователни дни.

Заявете Вашето присъствие с регистрация за участие, като изберете предпочитания от вас ден и часови диапазон ТУК  

Програмата е фокусирана върху разрешаване, самостоятелно и групово, на конкретни казуси при осъществяването на мащабни културни прояви. Всеки участник ще има възможност да научи и принципите за разработване на самостоятелни планове за работа.

Цялото събитие се основава на активното обучение чрез участие, разрешаване на проблеми и казуси, като ще бъдат включени и задачи свързани с физическата и интелектуална ангажираност на участниците.

Обучението предоставя възможност за придобиване на компетентност и първоначална ориентировъчна база с максимално практическа насоченост за работата „на терен“.

След активното включване в обучението, всеки участник ще знае какво означава за него и за групата да бъде доброволец, ще знае важността от доброволчеството в контекста на събитията от Европейските столици на културата.

Програмата може да видите ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top