ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТ „ЦЕРОВО – ЗА МЛАДЕЖКИ ПОДВИЗИ ГОТОВО!”

 28 февруари  761

ПРИКЛЮЧИ ПРОЕКТ „ЦЕРОВО – ЗА МЛАДЕЖКИ ПОДВИЗИ ГОТОВО!”

Приключи работата по проект „Церово – за младежки подвизи готово!” на фондация „Ценности, добродетели, интегритет“, финансиран по Национална програма за младежта (2016 – 2020) на ММС.

В началото на февруари 2017 г. членовете от едноименния клуб участваха в изнесено обучение във Велинград. Младежите избраха да организират общоселски творчески празник и изложба в с. Церово. Събитието се проведе в местното читалище „Георги Бенковски 1900” на 18.02.2017 г. В програмата бяха включени: рисуване с разтворими бои и оцветяване на фигурки за деца; работилница за правене на мартеници; уъркшоп за декупаж; ателие за работа с вълна, както и рисуване с пръсти с маслени бои за големи. За организацията и творческия процес на работните маси отговаряха младежите, участвали в проекта.

В празника се включиха над 60 души от местната общност, като най-младият участник беше на 2 години, а най-възрастният – на 72. Събитието бе уважено и от зам. кмета на община Лесичово г-жа Веселина Милкова, която поздрави присъстващите и връчи сертификати на участниците в проекта.

Повече подробности и снимки от проведените 15 събития по проекта, могат да бъдат намерени в общодостъпната група във Фейсбук „Церово - за младежки подвизи готово!”.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top