КАМПАНИЯТА „С ЛЮБОВ КЪМ ЗДРАВЕТО” ВЪВ ВАРНА

 27 февруари  678

КАМПАНИЯТА „С ЛЮБОВ КЪМ ЗДРАВЕТО” ВЪВ ВАРНА

Безплатни изследвания за диагностика на здравословно състояние се проведоха във Варна. Организатор беше Национално сдружение „Младежки Глас“ - клон Варна и Медицинска лаборатория „ЛИНА”.  Профилактичните изследвания са част от четиригодишната кампания на сдружението „С любов към здравето”. 21 участници се възползваха от профилактичните изследвания в най-добрата лаборатория по Черноморието.

Изключително голям е интересът на гражданите на Варна. В следващите месеци сдружението ще организира още безплатни изследвания -  споделя Станислав Мъжгълов, ръководител проекта.

Кампанията „С любов към здравето” се осъществява от клон Варна на Национално сдружение „Младежки Глас” със съдействието на Медико-диагностична лаборатория „ЛИНА. Здравната консултация е по проект Младежки информационно-консултативен център /МИКЦ/ - Заедно за младите Варна, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта.

За повече информация ТУК 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top