МЛАДЕЖИ КАЗАХА: „АЗ ОБИЧАМ ТЕБ“ И ГРАБНАХА ВАУЧЕРИ ЗА РОМАНТИЧНИ ВЕЧЕРИ

 13 февруари  663

МЛАДЕЖИ КАЗАХА: „АЗ ОБИЧАМ ТЕБ“ И ГРАБНАХА ВАУЧЕРИ ЗА РОМАНТИЧНИ ВЕЧЕРИ

Национално сдружение „Младежки Глас“ по повод 14 февруари зарадва влюбените в Бургас с изненади. Кампанията „Аз обичам Теб“ за втора поредна година донесе щастливи емоции на влюбените.

Двойките участваха в състезателна игра „Колко добре познаваш половинката си?“ и отговориха на 10 блиц въпроса. Трите първи места спечелиха ваучери в размер на 50 лв. за две романтични вечери и една диско вечер.

„Доволен съм от факта, че днешното мероприятие направи щастливи младежите за броени часове. За да успяваме, трябва да мислим позитивно. Радвам се, че Организацията ни ежедневно реализира инициативи в цялата страна в подкрепа на потенциала на младите и "Младежки глас" получава толкова много любов от хиляди хора за това, което прави за обществото“ - каза Тодор Йосифов –  национален председател на сдружение „Младежки Глас“ България.

Мероприятието се осъществи в централния офис на Национално сдружение „Младежки Глас“ в гр.Бургас и с партньорството на ресторант „Хоремаг”, ресторант “Pizza Zornica” и Retro Club BarCode Бургас.

За повече информация ТУК 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top