СТИПЕНДИИ ЗА ДОКТОРАНТСКА И ПОСТДОКТОРАНТСКА МОБИЛНОСТ „ЙОЖЕН ЙОНЕСКО“

 15 януари  2129

СТИПЕНДИИ ЗА ДОКТОРАНТСКА И ПОСТДОКТОРАНТСКА МОБИЛНОСТ „ЙОЖЕН ЙОНЕСКО“

Програмата за стипендии „Йожен Йонеско“ е инициатива, стартирала през 2007 год.  Тя е финансирана от правителството на Република Румъния и администрирана от Университетската агенция на Франкофонията. Насочена е към студенти и млади изследователи франкофони от университети, членове на УАФ в страните от Международната организация на Франкофонията. Програмата позволява на младите докторанти и изследователи да кандидатстват за финансиране на изследователски стажове с продължителност от 3 до 4 месеца. Мобилността се осъществява в някой от 27-те румънски университета, партньори по програмата, в които съществува голямо разнообразие от специалности и франкофонски екипи, готови да приемат кандидатите. 

Срок за кандидатстване: 15 януари 2017 год. (23:00ч.)

Всички подробности, свързани с програмата и процедурата за кандидатстване можете да откриете на сайта на Бюрото за Централна и Източна Европа на УАФ  ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top