НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ „МЛАДЕЖКИ  ГЛАС” НАВЪРШИ 9 ГОДИНИ

 23 ноември  959

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” НАВЪРШИ 9 ГОДИНИ

Национално сдружение „Младежки  Глас” отпразнува деветият си рожден ден.  В емблематичен за създаването на организацията бургаски клуб, сдружението събра над 160 гости от цялата страна. Рожденият ден на младежите беше уважено от общественици, неправителствени организации, партньори и симпатизанти. В препълнената зала духа и енергията на новото поколение, обединени около сдружението, доказа за пореден път, че младежите са тук и сега, и че има какво да кажат на обществото. Специално за доброто настроение се погрижи водещият Йордан Георгиев – председател на клон Несебър към Национално сдружение „Младежки  Глас”.

„Девет години младите хора пишат история, те имат своята собствена организация, в която те вземат решения за всичко. Тръгнахме преди години от Бургас, днес вече сме най-мащабната организация в България с клонове в цялата страна - това е резултат от работата на младите хора, които се борят всеки ден, помагайки за развитието на потенциала на новото поколение… Продължаваме напред, младите в България имат нужда от подкрепа и доверие, те са бъдещето на страната ни“ -  каза Тодор Йосифов, национален председател на сдружение  „Младежки Глас”.

Много позитивни идеи за бъдещи инициативи бяха обсъждани по време на рождения ден. Присъстващите млади хора предложиха теми за различни обучения, които ще бъдат реализирани още в юбилейната 2017 г.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top